TILMELD DIG GRATIS WEBINAR 

Nyligt afsløret: Find din naturlige speaker personlighed 

Er du en Bush, en Clinton, en Obama eller måske en Trump?

 

3 trin til at vinde publikum over - hver gang!

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Om Webinaret

Thom​as Rex

Din vært

 

Om din vært: 

Mange oplever, at de har udfordringer med at vinde publikums gunst nå de leverer et indlæg eller en præsentation. At få publikum til at slappe af, nyde talen og grine. Dette skyldes bl.a. at man ikke kender sin Naturlige Speaker Personlighed og derfor risikerer at miste forbindelsen til publikum. Mister man først forbindelsen, så får ens budskab ikke gennemslagskraft og der handles ikke på det.

Men sådan behøver det ikke være. Der findes faktisk en 3-trins model der kan sikre, at du som taler kan vinde publikum over – hver gang du går på scenen eller leverer en præsentation i mødelokalet.

Thomas stod i 10 år i spidsen for Nordens største foredragsklub (Speakers Club & Elevate) og delte i den forbindelse scene med mere end 400 af Danmarks og verdens dygtigste foredragsholdere, eksperter og ledere. Alt hvad han lærte, har han samlet i konceptet Own The Stage, som Thomas bruger til at hjælpe ledere, sælgere, iværksættere og eksperter med at tage scenen og skabe værdi, mens de står der.

Thomas foredrag og peptalks er en kombination af fakta og viden, underholdning og masser af deltager involvering. Thomas er ekspert i læringsstile og påvirker sit publikum på mange forskellige måder med det formål at budskabet forstås, huskes og benyttes.

På dette webinar vil businessmentor og performancecoach Thomas Rex tale om synligt og autentisk lederskab som en vigtig strategi til større resultater. Et webinar omkring Public Speaking og præsentationsteknik.

DETTE WEBINAR

Er til dig der er...

LEDER

Som leder skal du kunne manifestere din vision, dine værdier, dit lederskab fra scenen. En af fremtidens vigtigste ledelses-discipliner. Formidling fra scenen er synlig ledelse i yderste potens.

 

EJERLEDER / IVÆRKSÆTTER

Uanset det handler om at tiltrække kunder, medarbejdere eller kapital så skal du som ejerleder og iværksætter kunne håndtere scenen og udnytte den til din vækst.

 

SÆLGER

Udnyt scenens magi og tiltræk nye kunder på en meget effektiv måde. At sælge fra scenen gør dig i stand til at rykke fra at sælge "én-til-én" til at kunne sælge "én-til-mange".

 

EKSPERT/COACH

Som ekspert/coach er levering enten afgørende i din go-to-market eller som del i din levering.

 

Sign up til webinaret i dag!

Webinaret bliver holdt løbende. 

Close

50% Complete

Just enter in your name and email to secure your spot. It's 100% FREE.